Про нас

Компанія «Тальєнте» — це:

  • інтегратор рішень по автоматизації бізнесів будь-якого розміру;
  • Центр сертифікованого навчання (ЦСН) Компанія «Тальєнте» спочатку спеціалізувалася на великих проектах в промисловості, сільському господарстві, торгівлі та фінансах, але останнім часом також почала активне просування на ринок роздрібних послуг із супроводу ПО і на ринок автоматизації малих підприємств. Мета компанії «Тальєнте» — надання повного спектру послуг з автоматизації управління і обліку на підприємствах:
    1. Допомога у виборі програмних засобів
    2. Продаж програмних продуктів
    3. Доставка
    4. Установка
    5. Налаштування
    6. Впровадження
    7. Сервісне обслуговування
    8. Консультації
    9. Навчання користувачів
    10. Інформаційно — технологічний супровід
    11. Пропонуємо вашій увазі широкий асортимент програмного забезпечення. Наші фахівці проведуть аналіз бізнес процесів на вашому підприємстві і допоможуть вам вибрати оптимальний продукт.
    12. Наша місія — зробити автоматизацію підприємств процесом однаково зрозумілим як розробникам, так і замовникам. Ми розмовляємо з Вами на одній мові! Багато з наших фахівців крім IT освіти мають також вищу освіту у фінансовій та аудиторській сфері. З деякими оригінальними розробками нашої компанії, призначеними для використання в різних сферах автоматизації діяльності підприємства, можна ознайомитися на цій сторінці .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Пролистать наверх